I guess everything is timing
fredag 18 april 2008 @ 10:42 | Foton, Resor

På Elins önskan så kommer här lite fler Umeåbilder. :-)

Roadtrip, tacos & revy
lördag 9 februari 2008 @ 23:53 | Foton, Nöjen, Resor

Tänkte för ovanlighetens skull bjuda på en liten fotoblogg för idag har faktiskt kameran fått följa med mig och den har gått ganska varm. Så idag blir det inte allt för många ord, men det behövs ju inte, bilderna får tala för sig själva. :-)

Solsken på min fotovägg
Härligt att kliva upp när solens strålar tittar in hos en.

Förnyelse i köket
Köket med lite nya gardiner, dukar och krukor.

Balkong i solsken
Lite solsken nådde även balkongen.

Jokkmokks marknad
Blev att åka en sväng till Jokkmokk & dess marknad.

Emelie gånger två
I sällskap med två stycken Emelie:or.

Till middag - tacos
När jag kom hem bjöd mamma på gott – tacos.

Revy-besök
Därefter gick vi på revy och tittade på bland annat Johanna.

Revy-besök
Som vanligt bjöds det på rätt så många skratt…

(Sorry, men idag orkar jag bara inte fixa klickbara bilder. :-) )

Lars Winnerbäck
fredag 16 november 2007 @ 23:43 | Foton, Musik, Resor

Luleå/Lars Winnerbäck 15 november-07 
På väg… någonstans utanför Jokkmokk.

Luleå/Lars Winnerbäck 15 november-07
Trots allt så tror jag att jag älskar vintern – se bara så fint!

Luleå/Lars Winnerbäck 15 november-07
Två styck knäppa linslusar.

Luleå/Lars Winnerbäck 15 november-07
I väntan på insläppet – något uttråkad, trött & framförallt svamlig!

Luleå/Lars Winnerbäck 15 november-07
Folk på intågande, rätt så glest till en början.

Luleå/Lars Winnerbäck 15 november-07
Lasse intog scenen till slut.

Luleå/Lars Winnerbäck 15 november-07
Winnerbäck i egen hög person.

Konserten igår var helt underbar. Så som vi sett fram emot Lasse den senaste tiden. Och jag är helnöjd. En fullspäckad konsert med en blandning av de allra bästa låtarna. Lycka i kroppen, för Lasse, han är alltid bäst. Saknar redan stämningen som var på topp i Pontushallen. Jag vill faktiskt bara ha mer och mer. :-)

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

Det är inte mycket som får mitt hjärta att slå volter, men idag. Förlåt?

Kiruna
tisdag 21 augusti 2007 @ 10:46 | Inredning, Resor

Idag väntar en tur till Kiruna. Först och främst så måste jag och Emelie fixa ett uppdrag som vi tagit på oss. Men det blir även såklart ett besök på ÖB där det blir till att fylla kundvagnen. Mycket som behövs till lägenheten som man kan plocka på sig billigt där. För tänka sig, det är faktiskt bara 10 dagar kvar idag! :-)

Finland
lördag 3 mars 2007 @ 09:56 | Resor

Efter många om och men så blir det Finland trots allt. Vet att jag kommer ångra mig en massa sen, det är alltid så när man haft beslutsångest innan. Det brukar oftast inte spela någon roll vad man valt att göra heller, för man har alltid valt fel ändå. Hm.. Sitter på jobbet nu i alla fall, två timmar kvar. Sen blir det hem, skynda packa och så hopp in i bilen. Får försöka tro att det blir några givande dagar med släkten. Åter hemma på måndag. :-P

På plats i hufvudstaden
fredag 16 februari 2007 @ 11:11 | Resor

Igår landade vi i Stockholm, och något stressade rusade vi igenom hela Arlanda på jakt efter väskor och biljetter till Arlanda expressen. Kom oss in till stan där Mathilda mötte upp, sedan var det bara snabba ryck iväg med bussen till Skansen. Lite sena, men det gick bra ändå. Vårat besök hos den där zoologen/djurskötare gick otroligt snabbt. Han pratade mest ur mustashen och hade inte direkt några vettiga svar att komma med. Haha! :-D

I väntan på tjejernas incheckning på vandrarhemmet så uppsökte vi en skola (till deras projektarbete) och strosade även på stan en stund. Sen skiljdes vi åt..och japp nu befinner jag mig hos Mathilda. :-) Blev en tidig kväll igår så idag är jag riktigt utvilad och redo för en tur på IKEA, och även för en tur på stan.

Ayia napa in my heart
torsdag 21 december 2006 @ 01:44 | Ayia Napa

Sitter och pratar gamla minnen med Mathilda. Alla galna dagar i Ayia napa. Alla tokiga minnen. Allt det där, det som var det bästa som någonsin hänt mig. Känns som om det är omöjligt för något att ens att försöka slå den veckan. Kommer alltid minnas, allting. Våra tokiga upptåg om nätterna, alla roliga människor vi mötte. Alla knasiga händelser, och alla fester. Haha, ja allting. :-) Jag längtar tillbaka som en tok just nu… vill fortsätta där det slutade, med samma gamla människor. Bara fortsätta som en enda lång partyresa. Måste fan bli en favorit i repris till sommaren. Måste, måste, måste! :-D

Hur vet man att det är rätt ?
lördag 28 oktober 2006 @ 16:50 | Resor

Har under flera år drömt om att få åka iväg som au-pair till USA, och bara gått och väntat på den där hösten innan avresan då jag äntligen skulle få anmäla mig. Och nu är den här. Ansökningspapprena är utskrivna och jag bara väntar på att börja fylla i dom. Men är jag säker på att jag vill åka iväg? Lämna mamma, pappa, lillebror, övrig släkt och alla vännerna hemma i Sverige ett helt år? Klarar jag av det, har jag den styrkan? Vill fortfarande iväg till USA, men som au-pair ett helt långt år, är det verkligen det jag vill? Åh. Kanske är jag bara rädd för att det är nu det händer. Det låter bara så skrämmande när det är så nära och när jag vet att det handlar om ett helt år. Men ja, jag vill iväg, jag vill. Jag måste nog bara ta in den informationen som säger att det är nu som tiden är, den som jag väntat så länge på. Så hemskt spännande och läskigt på samma gång. :-)

Home sweet home
onsdag 6 september 2006 @ 19:47 | Resor, Sunny Beach

Tänkte bara ropa lite snabbt att jag befinner mig på hemmaplan igen. Något trött och något sjuk. Just vaknat ur en ofrivillig powernap efter middagen, så jag sitter och smuttar på lite glass nu. Är skönt att kyla halsen med lite kallt, den värker ganska rejält. Krax krax! Ska bara borsta tänder nu, och krypa ner under täcket igen. Framför Idol. Och somna sött.

Sen imorgon, klockan 8, ja då är det dags att inbefinna sig i skolan igen… suck! :-(

Kort rapport
söndag 3 september 2006 @ 16:56 | Resor, Sunny Beach

Har langtat hem i nagra dagar nu, men snart ar det ju dags for hemresa. Vadret ar inte sa toppen, och mycket kalla kvallar och natter. Igar var vi ut till Nessebar, och det var mycket finare an i sjalvaste Sunny beach. Och hela denna dag har vi sprungit runt och plaskat pa Aqualandet. Wiho. Jahopps, dags att fortsatta vidare nu… Hors snart igen da jag ar hemma i Sverige igen. :D