Home sweet home
onsdag 6 september 2006 @ 19:47 | Resor, Sunny Beach

Tänkte bara ropa lite snabbt att jag befinner mig på hemmaplan igen. Något trött och något sjuk. Just vaknat ur en ofrivillig powernap efter middagen, så jag sitter och smuttar på lite glass nu. Är skönt att kyla halsen med lite kallt, den värker ganska rejält. Krax krax! Ska bara borsta tänder nu, och krypa ner under täcket igen. Framför Idol. Och somna sött.

Sen imorgon, klockan 8, ja då är det dags att inbefinna sig i skolan igen… suck! :-(

3 kommentarer
 1. 330
  Sara | onsdag 6 september 2006 @ 20:24

  Välkommen hem ;-) Trist med förkylning och grejer… får hoppas det går över snabbt! Kram


 2. 331
  mathilda | onsdag 6 september 2006 @ 22:32

  Welcome home my princess! ;D haha. Konstigt nog blir man alltid sjuk utomlands. Speciellt där det till mestadels finns ungdommar. Jag fattar inte aaaalls hur det går till. Asg. Men du får iaf krya på dig din kraxkråka! ;)


 3. 332
  Trollis | torsdag 7 september 2006 @ 13:24

  Välkommen hem. Kalla kvällar? Naaaaj, det var juh inge kul…Hoppas på att få se lite foton snart *krya på kramar*


Skriv en kommentar