Flitiga lisa
onsdag 18 september 2013 @ 21:28 | Skola/Jobb, Sy/Sytt, Vardagligt

Seminarie – check! Skönt att lämna det avklarat och godkänt bakom sig. Imorgon ska barnen vara på dagis mellan 8.30 och 14.30, då gäller det att läsa, gå igenom anteckningar och se smärtföreläsningen om igen. All upprepning om och om igen, allt för att skriva godkänt på fredagens tenta.

Har trillat in lite sybeställningar dom senaste dagarna så har fullt upp nu den lilla lediga tid som blir över efter skola och familjelivet. Men är kul. Dom kommer som i skov dom där beställningar. Haft en längre lugn period och så nu kom det några stycken på samma gång. Ett gäng mössor, pannband, byxor, en tröja och en body ska i dagarna sys.

Haparanda?
söndag 15 september 2013 @ 21:22 | Saga, Shopping

Om det är någon som ska till Haparanda inom den närmsta tiden (september/oktober) kan ni väl hojta till? Skulle vara perfekt att få sig ett par Kuomaskor åt Saga från den finska sidan. Är nästan halva priset jämfört med här i Sverige (!).

Söndagskreativitet
söndag 15 september 2013 @ 19:42 | Vardagligt

Söndag och jag laddar in för sista veckan i skolan före min VFU-placering som jag ju ska göra på en infektionsavdelning denna gången. Spännande! Har ett bukfallsseminarium på onsdag och på fredag ska en smärttenta skrivas. Blir att ligga i i pluggandet till veckan med andra ord! Men ikväll njuter jag bara…

Sitter och pysslar på en liten bebisonepiece. Mitt första försök så tog bara av tyger som redan fanns hemma så räckte inte till något större än storlek 62. Blir den fin kanske den får hamna i spara-lådan hemma eller bli en gåva till någon framtida nyföding i bekantskapen. 🙂

Söt pyjamas
tisdag 10 september 2013 @ 17:22 | Saga, Shopping

En himlars söt pyjamas. Kanske ett litet tips inför julklapparna?! 🙂

Vårt lilla dagisbarn
onsdag 4 september 2013 @ 19:42 | Tuva

Inskolningen för vår minsting blev bekymmerslös och hon vinkar glatt när hon lämnas på dagis om mornarna. Nu väntar vi bara på det där bakslaget. För vad vi minns av Sagas inskolning var att den också gick bra, men att ett bakslag (som ju är vanligt) kom efter några veckor. Jag hoppas ju såklart vi slipper med Tuva, för vad är värre och mer smärtande i mammahjärtat än när man måste säga hejdå och lämna ett gråtande barn hos andra än hos trygga mamma/pappa?


Underbara älskade Tuva