På plats i hufvudstaden
fredag 16 februari 2007 @ 11:11 | Resor

Igår landade vi i Stockholm, och något stressade rusade vi igenom hela Arlanda på jakt efter väskor och biljetter till Arlanda expressen. Kom oss in till stan där Mathilda mötte upp, sedan var det bara snabba ryck iväg med bussen till Skansen. Lite sena, men det gick bra ändå. Vårat besök hos den där zoologen/djurskötare gick otroligt snabbt. Han pratade mest ur mustashen och hade inte direkt några vettiga svar att komma med. Haha! :-D

I väntan på tjejernas incheckning på vandrarhemmet så uppsökte vi en skola (till deras projektarbete) och strosade även på stan en stund. Sen skiljdes vi åt..och japp nu befinner jag mig hos Mathilda. :-) Blev en tidig kväll igår så idag är jag riktigt utvilad och redo för en tur på IKEA, och även för en tur på stan.

En kommentar
  1. 942
    Sara | fredag 16 februari 2007 @ 15:12

    Hoppas du får det toppenbra!! Kramar


Skriv en kommentar