Lördagsenergi
lördag 31 oktober 2009 @ 17:36 | Allmänt

Då var man hemma igen, i ett osnöigt Umeå. Var så slö igår så låg mest i sängen hela dagen. Idag har det varit andra bullar. Började röja och städa i köket, och därefter blev det tillslut även resten av lägenheten. Tvättkorgen är också tom efter lite spring i tvättstugan, och maten står på spisen. Så nu väntar bara en mys och latiskväll för min del. 🙂 Ska lägga mig i sängen och gotta i skumtomtar och julmust. MUMS!

Tillbaka igen?
söndag 18 oktober 2009 @ 19:55 | Allmänt

Hejhå vilken bloggpaus det varit här. Inte direkt så att jag inte haft tid, men lusten har inte infunnit sig. Bor numera på heltid i Umeå. Jätteskönt att kunna vara hemma, på ett och samma ställe, utan att flänga fram och tillbaka. Börjar dock bli lite rastlöst att gå hemma arbetslös. Särskilt när man inte har folk att umgås med för att fördriva tiden. Så visst, saknar ju lite det man lämnade. Men antar det handlar om att vänja sig. Kommer ju en tid sen när man faktiskt har fullt upp och dagarna går. 🙂

Imorgon hoppar jag i alla fall på tåget norrut. Hem i några dagar, träffa familjen, umgås med kompisar. Mysa i snön. Ska bli en mysig vecka. Till helgen blir det sedan högskoleprov, inte kanske fullt lika kul.