Ayia napa in my heart
torsdag 21 december 2006 @ 01:44 | Ayia Napa

Sitter och pratar gamla minnen med Mathilda. Alla galna dagar i Ayia napa. Alla tokiga minnen. Allt det där, det som var det bästa som någonsin hänt mig. Känns som om det är omöjligt för något att ens att försöka slå den veckan. Kommer alltid minnas, allting. Våra tokiga upptåg om nätterna, alla roliga människor vi mötte. Alla knasiga händelser, och alla fester. Haha, ja allting. :-) Jag längtar tillbaka som en tok just nu… vill fortsätta där det slutade, med samma gamla människor. Bara fortsätta som en enda lång partyresa. Måste fan bli en favorit i repris till sommaren. Måste, måste, måste! :-D

Ännu mer saknad
söndag 18 juni 2006 @ 23:17 | Ayia Napa

And I’d give up forever to touch you
‘Cause I know that you feel me somehow
You’re the closest to heaven that I’ll ever be
And I don’t want to go home right now

Saknaden efter min tid på Ayia Napa gör sig mer och mer påmind. Inte på det sättet så jag vill tillbaka till Ayia Napa för en ny partyvecka, utan på det sättet så att jag vill tillbaka dit till dom ögonblicken vi hade där just då. Visst, jag vill tillbaka dit igen, men just nu saknar jag bara det jag hade. Och jag vill ha tillbaka det nu, igen. Uppleva allt om och om igen, vissa saker fler gånger än andra. :) Gud, jag har nog inte förstått vad ordet saknad egentligen betyder förrän nu…

Och imorgon är det dags för min operation. Kl.07.30 ska jag inbefinna mig på lasarettet och klockan 8 sätter det igång. Har förträngt alla tankar om hur det kommer bli osv, bara lagt allt någonstans där bak i huvudet. Det blev för jobbigt att fundera. Men nu tror jag att jag tagit mig förbi ‘bockarna’ och jag är nog redo för morgondagen. Hoppas, hoppas bara att allt går bra och att det verkligen kommer se bättre ut och inte sämre (det är min största och enda rädsla!).

Skyddad: Idag vill jag…
lördag 17 juni 2006 @ 01:44 | Ayia Napa, Bakom lås

Detta inlägg är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:


Skyddad: Vilse i en skog av känslor
tisdag 6 juni 2006 @ 01:00 | Ayia Napa, Bakom lås, Party

Detta inlägg är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:


Var det någon som…
onsdag 31 maj 2006 @ 22:01 | Ayia Napa, Resor

…sa att ni var nyfikna på lite foton från resan till Ayia Napa? :) Har just lagt ut ett gäng med bilder här. Än har jag inte fått alla, men ni får nöja er så här idag iaf. ;-)

Äntligen hemma igen
tisdag 30 maj 2006 @ 20:01 | Ayia Napa, Resor

Jag är verkligen helt trött. Mycket förståerligt efter min och Mathildas galna vecka på Ayia Napa. Det har verkligen varit uuuuuuuuuuuuuunderbart! :) Varmt alla dagar, faktiskt över 30 grader varje dag. Veckan före vi var där hade det endast varit kring 24-25 grader. Vi har solat och badat varje dag, och fått färg. Mathilda mer färg än mig, men något säger mig att jag inte kan bli så brun då jag har ganska känslig hy. Men jag är ändå helt nöjd. :) Utelivet på Ayia Napa är helt galet. Det finns så många barer och klubber, och man träffar verkligen så många olika människor. Vi hade turen och hitta massvis av nya vänner. Och vilka minnen man har! :)

Foton kommer antingen imorgon eller någon annan dag. Tror inte jag orkar så mycket mer denna dag. Ska i säng och SOOOOOOOOOOOOOVA!