Väntan
fredag 16 januari 2015 @ 19:47 | Skola/Jobb

Nu är termin 5 helt färdig och på måndag börjar första dagen i termin 6. Opponentskapet på C-uppsatsen igår blev godkänd så nu kan vi inget annat göra än att vänta på betygkommitténs betyg på själva uppsatsen. Jag hade på något vis tagit fel så är inte nästa fredag vi får veta utan först veckan därpå, 30 janauri. Drygt att vänta, två veckor kvar…

Sista terminen
söndag 11 januari 2015 @ 19:38 | Skola/Jobb

I onsdagskväll var det så äntligen dags att få skicka in C-uppsatsen efter två månaders hårt arbete. Vilken känsla! Haft fyra lediga dagar nu, inte ett enda måste i huvudet när det gäller skolan. Än kan vi ju såklart inte riktigt pusta ut. På torsdag har jag & R opponentskap/respondentskap tillsammans med två andra C-uppsatser. Sen sammanträder betygskomitten veckan därpå och förhoppningsvis får vi den 23 januari veta att vi blivit godkända (hoppas hoppas hoppas).

Vårens första VFU-placering väntar den  26 januari. Jag ska tillbaka till neurokirurgen i tre veckor. Jag ser verkligen fram emot det och jag är mycket nöjd över att jag fick komma tillbaka just till neurokirurgen. Min hittills bästa VFU-placering. 🙂 Efter denna 3 veckors period väntar 3 veckor i skolan och därpå följer två VFU-perioder på vardera 5 veckor, så när det är klart är det redan 18 maj. Shit, jag vet ju att tiden den kommer bara rusa. Skräckblandad förtjustning.