Roadtrip, tacos & revy
lördag 9 februari 2008 @ 23:53 | Foton, Nöjen, Resor

Tänkte för ovanlighetens skull bjuda på en liten fotoblogg för idag har faktiskt kameran fått följa med mig och den har gått ganska varm. Så idag blir det inte allt för många ord, men det behövs ju inte, bilderna får tala för sig själva. :-)

Solsken på min fotovägg
Härligt att kliva upp när solens strålar tittar in hos en.

Förnyelse i köket
Köket med lite nya gardiner, dukar och krukor.

Balkong i solsken
Lite solsken nådde även balkongen.

Jokkmokks marknad
Blev att åka en sväng till Jokkmokk & dess marknad.

Emelie gånger två
I sällskap med två stycken Emelie:or.

Till middag - tacos
När jag kom hem bjöd mamma på gott – tacos.

Revy-besök
Därefter gick vi på revy och tittade på bland annat Johanna.

Revy-besök
Som vanligt bjöds det på rätt så många skratt…

(Sorry, men idag orkar jag bara inte fixa klickbara bilder. :-) )

3 kommentarer
 1. 1575
  Lisa | söndag 10 februari 2008 @ 01:06

  Åh, vad roligt med lite bilder :) Du ser ut o haft en bra dag! :D Jag borde typ rengöra min kamera så jag orkar fota lite mer. Det är inte roligt o tömma den när varenda bild är “skitig” :( Men orka ta tag i sånt?! :P


 2. 1576
  Sara | söndag 10 februari 2008 @ 08:56

  Mysig dag ser det ut att ha varit! :flower:

  Batterierna tog slut i min kamera precis innan vi skulle iväg igår och jag hittade inga nya :/ Men hann bli några foton här hemma innan kalaset i alla fall… får se om jag kan föra över dem till datorn senare idag när batterierna är laddade igen :D

  Idag ska jag bara slappa – nästan. Och det ska bli så skönt! :melt:

  Kram!


 3. 1578
  T r o l l i s | måndag 11 februari 2008 @ 12:12

  Härliga gardiner i köket! Gillar fotoväggen där oxå!

  Taccos är mums! Stooor favvo här me’!


Skriv en kommentar