Home sweet home
onsdag 6 september 2006 @ 19:47 | Resor, Sunny Beach

Tänkte bara ropa lite snabbt att jag befinner mig på hemmaplan igen. Något trött och något sjuk. Just vaknat ur en ofrivillig powernap efter middagen, så jag sitter och smuttar på lite glass nu. Är skönt att kyla halsen med lite kallt, den värker ganska rejält. Krax krax! Ska bara borsta tänder nu, och krypa ner under täcket igen. Framför Idol. Och somna sött.

Sen imorgon, klockan 8, ja då är det dags att inbefinna sig i skolan igen… suck! :-(

Kort rapport
söndag 3 september 2006 @ 16:56 | Resor, Sunny Beach

Har langtat hem i nagra dagar nu, men snart ar det ju dags for hemresa. Vadret ar inte sa toppen, och mycket kalla kvallar och natter. Igar var vi ut till Nessebar, och det var mycket finare an i sjalvaste Sunny beach. Och hela denna dag har vi sprungit runt och plaskat pa Aqualandet. Wiho. Jahopps, dags att fortsatta vidare nu… Hors snart igen da jag ar hemma i Sverige igen. :D

@ Arlanda
tisdag 29 augusti 2006 @ 18:56 | Resor, Sunny Beach

Då sitter vi här på Arlanda, alla tre vid varsin dator, och inväntar incheckningen. Har varit här ute sedan någon gång efter 3 så lite less är man ju vid det här laget. Men om en halvtimme öppnar i alla fall incheckningen och vi får ta oss in mot tax freen med mera. Pirripirr, för sedan klockan 21.25 är jag på väg upp i luften. :-)

Bye bye Sweden
måndag 28 augusti 2006 @ 19:14 | Resor, Sunny Beach

Here we go again. :-) Ska strax bära ut väskan i bilen och färdas ner mot tågstationen. En 16 timmars lång tågresa, på egen hand, väntar. Sittplats har jag också dessutom, så jag kan bara föreställa mig hur sakta tiden kommer gå och vilken mardröm resan kommer kännas som. MEN jag färdas ju mot något bra i alla fall. ;-) Imorgon bitti klockan 12 anländer jag på Centralstationen i Stockholm city, och någon gång strax efter 21 lyfter planet mot Burgas och Sunny Beach. Och där kära ni, väntar sju dagar med enbart sol, bad och party.

Mot nöjena nu, så ses vi igen på onsdag nästa vecka. :-D

Tanken som räknas
torsdag 17 augusti 2006 @ 18:40 | Sunny Beach, Vikt/Träning

Dagarna till Bulgarien blir bara färre och färre. Hade ju tänkt skärpa mig vad gäller mina matvanor så här inför beachen. Dom har nämligen inte alls fungerat denna sommar, och jag har ätit godis med mera så det inte är klokt. Så idag började jag (trodde jag). Och jag har skött mig. Men nu är jag dödshungrig och det ryktas att det blir hämtpizza så fort pappa anländer hem. Och jag tänker inte avstå, oh nej. Säger bara ‘Mumsfilibabba!’ istället. :-)

Och godissugen är jag också så det inte är klokt. Lingonveckan satte igång idag, så det kanske inte var smartaste dagen att börja nya nyttiga livet på. ;-) Så näe, det blir nog en påse godis idag och en film eller nåt. Så får vi väl ta det där nyttiga some other day.

Två veckor kvar nu
tisdag 15 augusti 2006 @ 14:13 | Resor, Sunny Beach

Och jag börjar längta! Två veckor. Kanske man borde börja bli lite stressad över allt som borde hinna göras innan dess. Och kanske så borde man väl börja titta efter en resa ner till Stockholm så man kommer med planet mot Bulgarien också. :-) Åh, ser fram emot massa sol, bad och party med tjejerna nu.

Har påbörjat sista veckan med jobb också. Har kvar 4 dagar med morgontidningarna nu och det känns underbart. Tänker verkligen sova i massor när det här är över. Och aldrig, aldrig mer ska jag nog utsätta mig för något liknande jobb. Att kliva upp innan klockan ens är fyra är nog inte min grej riktigt. ;-)

Sunny beach
måndag 7 augusti 2006 @ 15:26 | Resor, Sunny Beach

Nu var vår resa ner till soliga Bulgarien bokad. Vi blir tre tjejer som åker iväg för en härlig ‘sista-minuten-resa’ innan skolorna sätter igång på allvar. Hotellet vi kommer bo på heter Jantra och syns på bilden ovan. Ser jättehärligt ut med dom stora poolerna, och så ingår frukostbuffe också (priset hamnade på cirkus tre tusen kronor). Hotellet ligger även centralt i Sunny beach, och är alltså nära till det mesta. Ja, nedräkningen börjar väl nu då. 22 dagar kvar… :-)