Ayia napa in my heart
torsdag 21 december 2006 @ 01:44 | Ayia Napa

Sitter och pratar gamla minnen med Mathilda. Alla galna dagar i Ayia napa. Alla tokiga minnen. Allt det där, det som var det bästa som någonsin hänt mig. Känns som om det är omöjligt för något att ens att försöka slå den veckan. Kommer alltid minnas, allting. Våra tokiga upptåg om nätterna, alla roliga människor vi mötte. Alla knasiga händelser, och alla fester. Haha, ja allting. :-) Jag längtar tillbaka som en tok just nu… vill fortsätta där det slutade, med samma gamla människor. Bara fortsätta som en enda lång partyresa. Måste fan bli en favorit i repris till sommaren. Måste, måste, måste! :-D

4 kommentarer
 1. 761
  mathilda | torsdag 21 december 2006 @ 01:55

  Å jag kollar filmerna och skrattar åt hur jag lät. Fruktansvärt. Tror jag ska klippa bort allt som inte får höras och sedan låta andra lyssna. HAHAH. Men du, hon tänkte sno den. TjyyyvXXXX. Hon kan allt, precis allt onödigt skit. HAHAHAHA. garvar så tårarna sprutar! Love!


 2. 762
  Sara | torsdag 21 december 2006 @ 15:18

  Det kan vara jobbigt med minnen på det sättet. Att man längtar tillbaka & att man innerst inne kanske vet att det aldrig blir exakt lika. Visst kan du ju åka dit igen såklart, men just det där att allt ska vara som då… det är ju lite svårare kanske… men det betyder ju inte att du inte får minst lika kul om du åker dit igen! Det kanske till och med blir ännu bättre. Vem vet?

  KRAM


 3. 764
  Ellen | fredag 22 december 2006 @ 01:30

  Åh. Jag är en tant för jag förstår verkligen inte varför man åker till Aiya Napa för att festa. Om jag skulle åka utomlands skulle jag åka till en lugn, skön ö i Grekland och ligga på stranden hela dagen och äta middag på någon mysig taverna på kvällen… Men som sagt, jag är ju en tant. ;D
  Har sett Mathildas film och det är ju sjukt hur hon lät. Ha ha! ;D
  Men men. Jag förstår att du hade en superrolig vecka och hoppas du får uppleva en liknande nästa sommar. :)
  KRAM!


 4. 767
  mathilda | fredag 22 december 2006 @ 13:43

  Ellen: Man åker till Ayia Napa för att Ayia Napa har ALLT. Sol, bad, shopping, fest, mat osv. Även om tanken med resan är att festa, så åker man ju inte enbart för det. Jag solar mig ju pepparkaksbrun och blir ett russin i poolen under dagarna. Man är iväg och hyr trampbåt, gör olika vattensporter m.m.

  Åka på lugna semestrar där det inte händer mer än att man går stadsvanring (som jag f.ö. hatar!) och typ äter middag, det skulle jag aldrig klara av. Jag tror att jag skulle ruttna innan semestern var slut. I alla fall ha en sjuklig hemlängtan. haha! Så det blir synd om mig i framtiden när man kanske ‘måste’ åka på sån semester. Fast å andra sidan värdesätter man väl lugnet på ett annat vis ju äldre man blir.


Skriv en kommentar