Äntligen hemma igen
tisdag 30 maj 2006 @ 20:01 | Ayia Napa, Resor

Jag är verkligen helt trött. Mycket förståerligt efter min och Mathildas galna vecka på Ayia Napa. Det har verkligen varit uuuuuuuuuuuuuunderbart! :) Varmt alla dagar, faktiskt över 30 grader varje dag. Veckan före vi var där hade det endast varit kring 24-25 grader. Vi har solat och badat varje dag, och fått färg. Mathilda mer färg än mig, men något säger mig att jag inte kan bli så brun då jag har ganska känslig hy. Men jag är ändå helt nöjd. :) Utelivet på Ayia Napa är helt galet. Det finns så många barer och klubber, och man träffar verkligen så många olika människor. Vi hade turen och hitta massvis av nya vänner. Och vilka minnen man har! :)

Foton kommer antingen imorgon eller någon annan dag. Tror inte jag orkar så mycket mer denna dag. Ska i säng och SOOOOOOOOOOOOOVA!

4 kommentarer
 1. 106
  Anna | tisdag 30 maj 2006 @ 21:22

  Welcome back to Sweden again! Fast vädret här är inte det bästa *morr* Har just suttit och kollat igenom bilder från cirkusen, det tar tid. Egentligen är det rätt jobbigt att gilla å ta bilder :D Väntar med spänning på bilderna! Jag å syrran va också på Ayia Napa, fast det va typ 1992. Men mitt favvo blev “Napa castle” Dom hade go mat :D Nu ska jag fika kvälls fika. KRAM

  Svar: Man tackar. Nej som sagt, vädret är ej det bästa men det är härligt att vara hemma igen hos familj osv. :) Love Shack och Grabbarna Grus blev våra favoriter. Helroliga människor på båda ställena ;-)


 2. 107
  Sara | tisdag 30 maj 2006 @ 22:29

  Välkommen hem igen! Verkar som ni haft en underbar resa! Kul! Ska bli roligt att se bilder sen också! Även om jag redan tjuvkikat lite hos Mathilda. ;-) Kram

  Svar: Tack, tack. :) Nu ligger bilderna upplagda, åtminstone en del av dom.


 3. 108
  Stina | tisdag 30 maj 2006 @ 22:59

  grymtgrymt :) vad roligt att du har haft det kul! blir det skola i veckan då? :) ha det bra! kramar!

  Svar: Ja, vi lär ju synas imorgon! Eller nej ? Du har just visst inte engelska ;-)


 4. 109
  Anna-Maria | onsdag 31 maj 2006 @ 10:13

  Hej hej!
  Vad kul ni verkar ha haft det!!
  Snart är det inte långt kvar tills jag åker. Känns lite läskigt faktiskt eftersom jag mår lite sådär..
  Men nu försöker jag komma igång lite mer igen efter att i princip bara varit hemma i över en månad…
  Ikväll ska jag iväg på någon musikgrej. Det är några band som spelar och en del kompisar som ska dit. :)
  Jag vill höra mer om allt ni hade för er i Ayia Napa! ;) Ska bli skoj att se bilder!!
  Kramar!

  Svar: Hallåå.. Jag är avis på dig såklart :) Vill också åka till värmen igen.


Skriv en kommentar