På jakt efter jobb
fredag 24 augusti 2007 @ 00:15 | Skola/Jobb

Äntligen känns det som jag fått fart på det här med jobbsökandet. Har skrivit två ansökningar samt skickat in mitt CV under kvällens lopp. Har ännu en ansökning kvar att skriva. Fast den kanske får vänta tills imorgon. :-) Vore så himla kul, och ännu skönare, om jag hade kunnat få tag i ett jobb. Hade varit skönt att veta att jag har en inkomst som jag både kan betala hyra med och leva på. Hoppas, hoppas, hoppas att någon vill ha mig. ;-)

Näe, nu ska jag krypa ner i sängen brevid Tindra. För imorgon bär det av mot Haparanda och det efterlängtade IKEA. :love:

2 kommentarer
 1. 1294
  Sara | fredag 24 augusti 2007 @ 13:45

  Hoppas du hittar ett jobb snabbt :flower: KRAM


 2. 1295
  Anna-Maria | lördag 25 augusti 2007 @ 12:31

  Håller tummarna att du får ett jobb och det snart! :)
  Idag ska jag iväg och beställa glasögon. Två par. Suck!
  Vad ska du införskaffa dig på IKEA då? :)
  Kram!


Skriv en kommentar