‘Sommarlov’
tisdag 10 juni 2014 @ 13:27 | Skola/Jobb

Då var termin 4 till ända och det sista året av sjuksköterskeutbildningen återstår. Väntar bara på att få tillbaka tentaresultatet som jag hoppas och nästan tror ger mig ett godkänt resultat. Om inte annat är det bara att bita i det sura äpplet och göra omtenta i augusti. Idag gör jag min första dag på sommarjobbet. Kommer att vara på en gruppbostad inte långt hemifrån. Tror det kommer bli en skojig sommar även om man allra helst hade varit ledig förstås. Det positiva är att jag har nära till jobbet och hem, att dom jag ska jobba med verkar trevliga och att det blir en hel del utomhus i sommar. Stod faktiskt och valde mellan att vara på neurologen inom landstinget eller gruppbostad inom kommunen. Gruppbostaden vann med flera plus och jag tänker som så att från och med nästa år kommer jag ändå vara och springa en hel del på sjukhuset ändå. :-)

Skriv en kommentar