Nedräkning påbörjad
torsdag 31 maj 2007 @ 22:58 | Studenten

Ju längre man väntar med att uppdatera bloggen, desto svårare blir det att skriva. Så känns det i alla fall. Och eftersom att det ändå var ett tag sedan jag skrev något vettigt här så fastnar orden på vägen ut.

I helg hade jag hoppats på fest. Gäller bara att ragga någon som är lika sugen som jag. Fast iofsig så är nästan alla borta eller så är de helt oladdade. Vissa stunder känns det nästan mer värt att invänta nästa helg. Men nääe.. hallå, vi är ju ändå studenter och det måste vi ju ändå ta och visa nu! ;) Jag är då enormt laddad och jag hoppas på en discokväll åtminstone imorgon i alla fall. Kom iiiiiigen nu! :wohoo:

14 helt otroliga dagar kvar…

En kommentar
  1. 1163
    Sara | fredag 1 juni 2007 @ 20:45

    Känner igen det där… har man inte uppdaterat på ett tag så tar det liksom nästan emot… man hittar inte orden… Är lite i en sån period nu själv. Kommer mig inte alls för…

    Hoppas du får en kul helg! Att det blir partaj! :flower:


Skriv en kommentar