Och nu är allt över
måndag 18 juni 2007 @ 22:23 | Foton, Studenten

Det är svårt att beskriva hur allt egentligen känns nu när det är över. Tolv långa kämpiga år ligger bakom mig, och nu står jag äntligen här på ny mark. Så som man längtat hit ändå. Fast samtidigt känns allt så vemodigt, så osäkert på något vis. Kommer nog ta en stund att hitta sin rätta position här utanför den ganska så trygga skolmiljö man tidigare levt i. Hittade en bit ur en låttext som säger det mesta just nu. It’s only goodbye, a smile and a cry. För så känns det nu när man lämnar alla vänner bakom sig. Eller bakom sig kanske inte är det rätta ordet, men vi splittras ju.

Tänkte visa lite fler bilder från balen och även från självaste studentdagen. En del av bilderna är mina egna, andra är lånade. Hur som helst så vill jag säga att det varit riktigt kul att vara med om förra veckan, den sista veckan tillsammans. Den blev till ett mycket kärt minne. :)

För jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra! :wohoo:


Alltså…blev så mycket med alla bilder. Tar studentbilderna en annan dag istället. :)

Håll tillgodo
onsdag 13 juni 2007 @ 03:32 | Studenten

Studentbal 2007

Is it you inside my head?
måndag 11 juni 2007 @ 21:46 | Studenten

När jag var in och beställde min balklänning en av de där kalla dagarna i januari så kunde jag inte räkna med att tiden skulle gå så här fort. Imorgon är det dags. :) Nervositeten börjar sakta men säkert stiga sig på. Samtidigt kryper rastlösheten i min kropp och jag bara önskar att kvällen/natten snart är över och morgondagen här. Har tid hos frissan klockan 11 och efter det väntar sminkning. Tror att det sedan kommer bli en alldeles oförglömlig kväll, bara nu vädret också visar sin goda sida till. Det regnade nämligen tidigare idag. Dock så sprack det upp under kvällskvisten och solen tittade fram. Och vi får ju hoppas att vi åtminstone slipper regndropparna imorgon. Fast helst av allt önskas ju lite solstrålar såklart! ;)

And all that I’ve been doing is without you…

Sommar, sol och student
söndag 10 juni 2007 @ 18:13 | Foton, Studenten

I onsdags var det vår nationaldag, och jag hämtade Tindra dagen till ära. Vi tog oss en skön promenad genom stan, och sedan förbi hos Johanna där det bjöds på god smörgåstårta bland annat.  :)


Det nalkades grillfest hemma hos Camilla igår. Var kul att återse de tre tjejerna som varit på Kreta en vecka. Jag vill också utomlands ju. Inte för jag är avundsjuk på att de fått sol och värme, för det har ju vi också haft här hemma. Jag förstår inte riktigt, men vi har faktiskt haft sommar i nästan två veckor nu. Helt otroligt. :) Idag var det första dagen på länge som jag faktiskt drog på mig jeansen.
Absolut sista veckan
torsdag 7 juni 2007 @ 19:53 | Studenten

Nu har den absolut sista veckan påbörjats. Om sju dagar tar vi studenten. Helt otroligt! Tiden gick så snabbt. Jag fixade gymnasiet. Det är dags att lämna sin klass, hela skoltiden överhuvudtaget, och gå rätt in i vuxenlivet. Mycket spännande, men ändå så nervöst. Mest av allt längtar jag nog efter allt firande som väntar. Balen är bara 5 dagar bort idag och allt börjar nästan vara klart nu. Eller det jag menar är väl att allt borde börja bli färdigt snart. Tiden rusar som vanligt i hög hastighet!  :) Idag hämtade jag för övrtigt min balbiljett, och imorgon ska min klänning följa med mig hem. Oooh! 

Kollade förresten mitt inlogg på Dexter och såg att betygen i de flesta ämnen är lagda nu. I mitt individuella val, Foto 100 p, så ser jag ett G. Mitt livs första G! Känns mycket underligt. Det låg och vägde mellan G och VG på grund av ‘bristande intresse’, så det spelade väl inte någon större roll egentligen. Måste ju ändå läsa upp så man kanske lyckas komma in på läkarlinjen någongång. Men ändå, Mikaela och ett G. Det är nästan som ett skämt. Helst då fotografering är mitt största intresse. Men det blev väl så att jag inte alltid orkade släpa på två klumpiga väskor. Oftast är det ju nog jobbigt med bara en. Så det slutade med att jag prioriterade min egna älskade digitala vän, och vips så dalade betyget i skolans fotokurs.

Nåja. Jag och Komvux väntas ju bli jättebra vänner i höst, så de där betygen löser sig nog alltid!

Sommar på hög nivå
måndag 4 juni 2007 @ 15:48 | Studenten

Nu har vi haft sol och varma grader i flera dagar. Jättehärligt måste jag ju få säga. :-) Gå i kjol och linne, glassa runt i solbrillor, sola i bikini, spela kubb, äta glass och allt annat som hör till. Hurra för sommaren! :dance: Och att man börjar få sig en liten solbränna, ja det är inte alls illa ju.

Det verkar som att vädret tänker hålla i sig, åtminstone om man ska tro meterologerna. Med stor sannolikhet så är det väl precis lika strålande väder i helgen som vi har nu. Och det hoppas jag också. :-) För jag och Camilla har bestämt grillfest på lördag. Och jag tror det blir alldeles perfekt ju. Behöver jag säga att jag längtar?! :laugh:

Idag sattes betygen så nu är det bara festandet kvar då. Jag hoppas verkligen att vi tänker dra ut på nationalpartajande redan imorgon och sen ser jag ju gärna att det fortsätter hela veckan ut ju. Det är hög tid för att börja fira studenten på riktigt nu! :wohoo:

Till önskelistan…
söndag 3 juni 2007 @ 14:24 | Studenten

Boda Nova Season

Vill ha, vill ha, villa ha! Boda Nova Season, glas i rosa och grönt. :love:

Nedräkning påbörjad
torsdag 31 maj 2007 @ 22:58 | Studenten

Ju längre man väntar med att uppdatera bloggen, desto svårare blir det att skriva. Så känns det i alla fall. Och eftersom att det ändå var ett tag sedan jag skrev något vettigt här så fastnar orden på vägen ut.

I helg hade jag hoppats på fest. Gäller bara att ragga någon som är lika sugen som jag. Fast iofsig så är nästan alla borta eller så är de helt oladdade. Vissa stunder känns det nästan mer värt att invänta nästa helg. Men nääe.. hallå, vi är ju ändå studenter och det måste vi ju ändå ta och visa nu! ;) Jag är då enormt laddad och jag hoppas på en discokväll åtminstone imorgon i alla fall. Kom iiiiiigen nu! :wohoo:

14 helt otroliga dagar kvar…

Önskelista
tisdag 29 maj 2007 @ 16:22 | Studenten

För er som funderar på vad jag önskar mig i studentpresent. Det är såååå svårt ju. Vet inte riktigt vad man borde önska sig, men här är i alla fall en liten lista på några prylar som jag gärna vill ha. Jaaaaa, jag vet att det mest är en massa dyra historier. ;)

 • Vinglas
 • Smycken
 • Ipod Nano
 • Bärbar dator
 • Makro-objektiv (Har inte riktigt bestämt mig om jag helst vill ha en ‘Canon EF-S 60/2,8 USM Macro’ eller en ‘Sigma EX 70/2,8 DG Macro 1:1 för Canon AF’)
 • Pengar (till en resa m.m.)
 • OBH Nordica Frutti Blender Lime
 • Andra bra-att-ha-prylar till hemmet
 • Då sätter vi på oss mössorna!
  söndag 13 maj 2007 @ 16:34 | Studenten

  Fredagen lyckades vi göra till ett mycket kärt minne som jag alltid kommer bära med mig och som jag kan ta fram då när saknaden blir för stor. Den stora dagen började med mösspåtagning i aulan där alla treor hade samlats. Blev ett kort tal av vår rektor innan mössorna åkte på. Lyckliga och förväntansfulla fortsatte vi mot matsalen där alla treor enligt traditionen ställde sig upp och sjöng. ‘Vem vill va en trea nu? Alla, alla’. Minns själv hur hemsk man kändes sig som tvåa förra året när fjolårets treor gapade för fullt. ‘Vem vill va en tvåa nu? Ingen, ingen’. Brännbollsturneringen gick inte som planerat. Ja, det jag menar är att vi inte tog första placeringen som vi hade tänkt oss. Däremot knep vi en välförtjänt andra plats så en stor eloge till oss och vår hockeyutrustning. 

   Efter några iskalla timmar ute på brännbollsplanen så väntade bastun varm hemma hos Erika. Där bjöds vi även på en underbart god middag, och så även en hel del spelade. Krogen var inte lika rolig som jag hade förväntat mig, men lite rolig var den helt klart ändå.  :)