Tjejkväll
lördag 16 juli 2011 @ 21:58 | Inredning, Vardagligt

Här på Umedalen har vi haft tjejkväll ikväll. Eller ja, Saga hon somnade faktiskt ganska omgående efter lite bus hemma hos Märta, så jag har gottat med godis framför tvn och datorn. :-) Nicklas är ute på galej tillsammans med sina lumparkompisar och jag antar han inte kommer hem förrän sent inatt. Eller kanske tidigt imorgon för det planerades väl för efterfest också…

Vi var tidigare idag och kikade på lite tapeter. Både jag och Nicklas fastnade för en härlig tapet till Sagas rum. Men såklart var det en ur Sandbergs kollektion och kostar 700:-/rullen. Helt galet. Vi hittade dock tapeter till köket för 154:-/rullen, det kändes däremot mycket mycket bättre. :-)


Sandbergs Lilly – kanske bara förblir en dröm?

3 kommentarer
 1. 2288
  thinki.se | söndag 17 juli 2011 @ 11:12

  Vad stor hon har blivit nu lilla hjärtat.


 2. 2290
  Malin | söndag 17 juli 2011 @ 16:04

  Ni kan inte göra en fondvägg bara då? Det blir ju inte billigt det heller direkt, men inte lika tokdyrt som att tapetsera hela rummet. Det verkar vara en rolig tapet med massor att titta på =)


 3. 2291
  Mamma | söndag 17 juli 2011 @ 16:28

  Jag gillade den tapeten du visat tidigare som gick i rosa med motiv….
  :smile:


Skriv en kommentar