Skapande
fredag 27 maj 2011 @ 07:21 | Vardagligt, Vikt/Träning

När jag hämtade hem min dator i förrgår igen så plockade jag fram mina scrapbooking-mappar. Sen började jag pilla lite grann. Blev två jättefina tavlor som eventuellt ska ges bort vid tillfälle. Kom även igång med redigerande av alla filmklipp från vår videokamera så förhoppningsvis ska jag äntligen få ihop en DVD-skiva med filmer från förlossning, den första tiden med liten och hela Sagas första år. :-)

Tänkte även bara slänga in en rad om hur det går med mitt viktande och tränande. Springer 3 gånger i veckan numera, denna vecka har jag ökat på till 3 km. Nästa vecka kanske jag börjar öka på mot 4 km. :-) Har på 3 veckor gått ner 4 kg. Har nu 5,7 kg kvar till vikten före graviditeten. Fortsätter kämpa och hoppas blivit av med dom tills sista juni. :-)

3 kommentarer
 1. 2248
  Sandra | fredag 27 maj 2011 @ 08:03

  Åh vad bra det går med vikten, fint jobbat!

  Vad har ni för program för att redigera film? Jag har inget sådant alls utan tittar på våra filmer som de är, skulle vara kul att kunna klippa lite, klippa ihop dem, lägga på musik kanske…


 2. 2249
  Mathilda | fredag 27 maj 2011 @ 08:27

  Vad duktig du är som kämpar! Jag ser fram emot att få ta tag i mina kilon. Har förvisso “bara” gått upp 12kg sedan start men kroppen förändras ju en hel del. Och framför allt; konditionen är NOLL så dn ska bli härlig att få jobba upp igen i slutet på sommaren.


 3. 2250
  Mamma | fredag 27 maj 2011 @ 13:09

  Bra kämpat! ;-)


Skriv en kommentar