Tillbaka till verkligheten
lördag 9 september 2006 @ 17:42 | Allmänt

På en röd sekund var jag tillbaka till verkligheten igen. Skola med massor av ämnen, där alla var påbörjade. (hejja hejja, räkna fort ikapp!) Teoriplugg på högsta nivå och körning på bilskolan. Hann ju bara landa hemma innan jag en och en halv timme senare stack iväg för ett manövreringsprov inför halkbanan. Ja, halkbanan har jag också hunnit göra bort i torsdags. Och så var det fest igen igår. En mycket snabbplanerad klassfest som ändå blev rätt rolig trots allt. Dock var jag trött och inte alls pigg, så krogen blev inte allt för rolig. Men nästa gång, ja då lär jag väl ha laddat om – och kryat på mig också. :-)

Har just förberett kvällens middag tillsammans med mamma – tacos. Visserligen åt jag det igår i skolan, men det är ju långt i från tacos hemma. Sen blir det bara lugnt ikväll, mys här hemma. Ska även plocka fram bärbara datorn och fortsätta spela på mitt trafikspel. Känner mig lite stressad med det här plugget inför provet. Bara 9 dagar kvar nu…

4 kommentarer
 1. 333
  Isabell | lördag 9 september 2006 @ 20:02

  Hey!
  Jadå, resan var kanonbra. Men jag tyckte ändå att Fig Tree Bay var finare än Ayia Napa. I och för sig var vi bara där i en enda dag och solade och badade. Men Cypern är ett kanonbra resmål. Oftast när jag har vairt utomlands en vecka brukar jag längta hem, men denna gången gjorde jag det inte. Dessutom känner jag för att åka dit ännu en gång, vilket jag aldrig heller gör :)
  När det gäller resor så åker jag kanske till Dublin för att hälsa på en kompis. Det kan nog blir riktigt kul faktiskt :)

  Annars då? Hur var resan? Gjorde ni något särskilt eller så?
  Kramar


 2. 334
  Sara | lördag 9 september 2006 @ 21:29

  Hoppas det går bra med allt pluggande och även då med körkortet! Verkar som du har fullt upp ;-) Låter mysigt med tacos och grejer. Det är ju sååå gott! Åt det i veckan här också faktiskt. Funkar alltid! :-) Ha en fin söndag i morgon! Kram


 3. 343
  Isabell | söndag 10 september 2006 @ 13:19

  Vi hade fint väder hela veckan och temperaturen låg på ungefär 33-34 grader. Det var riktigt gutt :)

  Vi var också på vattenlandet. Men jag tyckte det inte var någon höjdare så. Vattenland är kanske inte riktigt min grej. Men lite åkte vi i alla fall och badade en hel så det var värt pengarna defenetivt.

  Cypern är dyrt. Men billigt att resa till. Bulgarien åker man ju till för det är billigt och de har väl fina stränder också? Men ska inte de gå med i EU snart, då blir det dyrt där med! Var det bra partyställe?

  Kram


 4. 344
  Isabell | måndag 11 september 2006 @ 08:48

  Aha okay. Så Ayia Napa slår allt på alla fronter med andra ord? :) Vi festade aldrig där. Vi festade inte riktigt heller. Vi drack några drinkar på en bar och sedan promenerade vi hemåt. Vi var ju inte ute efter party :)

  Men jag skulle kunna tänka mig att åka till Bulgarien ändå. Det är väl inte fy skam det stället ändå?

  Kram


Skriv en kommentar