Tillbaka igen?
söndag 18 oktober 2009 @ 19:55 | Allmänt

Hejhå vilken bloggpaus det varit här. Inte direkt så att jag inte haft tid, men lusten har inte infunnit sig. Bor numera på heltid i Umeå. Jätteskönt att kunna vara hemma, på ett och samma ställe, utan att flänga fram och tillbaka. Börjar dock bli lite rastlöst att gå hemma arbetslös. Särskilt när man inte har folk att umgås med för att fördriva tiden. Så visst, saknar ju lite det man lämnade. Men antar det handlar om att vänja sig. Kommer ju en tid sen när man faktiskt har fullt upp och dagarna går. :-)

Imorgon hoppar jag i alla fall på tåget norrut. Hem i några dagar, träffa familjen, umgås med kompisar. Mysa i snön. Ska bli en mysig vecka. Till helgen blir det sedan högskoleprov, inte kanske fullt lika kul.

3 kommentarer
 1. 2036
  Isabell | måndag 19 oktober 2009 @ 15:25

  Usch för högskoleprov, men man är egentligen bara smart om man gör det :D Jag gjorde det för några år sedan & mitt resultat var väl halvdant :P Lycka till!


 2. 2037
  Anna-Maria | måndag 19 oktober 2009 @ 15:35

  Välkommen tillbaka! :) Hoppas högskoleprovet går bra! Jag håller tummarna. :) Kramar


 3. 2038
  Isabell | fredag 30 oktober 2009 @ 21:02

  Tack så mycket :) Kan knappt tro att tiden går så fort!


Skriv en kommentar