Dalarna, Umeå & lägenhetstitt
måndag 11 maj 2009 @ 11:36 | Allmänt

Nu börjar nästa vecka närma sig. Är nämligen dags för bröllop i Dalarna, i dagarna tre. En av Nicklas kusiner gifter sig, så det blir en liten minisemester där nere. Blir att stanna i Umeå på vägen ner, och självklart hoppas vi få tid att tjuvkika på vår lägenhet. Vi börjar båda två vara något nyfikna. Nyfikna på att se lägenheten i verkligheten och inte bara på en ritning. Och att se hurdant skickt den är i, det blir också intressant att se. Om det ser gräsligt ut eller om det fungerar att bara flytta in som det är. Spännande, spännande! :-)

En kommentar
  1. 2007
    Sara | tisdag 12 maj 2009 @ 11:21

    Vad kul att kanske få se lägenheten i verkligheten!! Och mysigt med en liten minisemester, hoppas ni har tur med vädret ;)


Skriv en kommentar