Mysiga onsdag
onsdag 26 november 2008 @ 16:22 | Allmänt

Älsklingsveckan är här igen, dvs Nicklas jobbarvecka. Själv är jag ledig idag, och tro det eller ej men jag har faktiskt stigit upp redan före åtta! Trots massor av snöande så begav jag mig till fots upp till Malmberget och komvux. Träffade Sue, min engelskalärare, för en genomgång av alla hennes kommentarer på min bokrecension. Blir ganska mycket att jobba med tror jag. Skolan känns bara tung just nu.

På vägen hem till Gällivare stannade jag till på Dollarstore. Fyndade massa grejer till min gran, eller ja blivande gran. Den kommer gå i svart och silver. Riktigt snyggt! Hämtade sedan upp Tindrisen på dagis. Så idag har jag och hon myst. Tagit en sväng på stan. Primadonnan vet vad hon vill och bad själv om att få gå in på Lindex. Där gick hon igenom VARTENDA plagg på alla barnavdelningar. “Åh så vacker!” Lilla goa ungen då. :-)

Nu har vi mat i ugnen, sedan ska vi ut och sopa min bil. Den är täckt med tonvis av snö. Även rasta Amaroq lite innan Tindris ska åka hem igen. Och sen, ja då kommer en snygging hem från jobbet. ;-)

En kommentar
  1. 1884
    Sara | fredag 28 november 2008 @ 21:32

    Hoppas ni får en mysig helg!!


Skriv en kommentar