Konsten att måla en tavla
onsdag 29 oktober 2008 @ 12:49 | Foton

Måla...

...måla...

...måla

Nu är ju fotona här ovan tagna innan tavlan blev helt färdig, men den ser i princip ut sådär. Har ‘dukat’ fram mina målargrejer nu, och tänkte med andra ord försöka mig på en ny tavla. Tror det kanske blir bäst om jag börjar med bakgrunden den här gången. Nåja, den som lever får se. Dags för Picasso att börja jobba. ;-)

2 kommentarer
  1. 1861
    David J | onsdag 29 oktober 2008 @ 15:09

    Ah, visst var utstyrseln stilig? ;) Så du har blivit picasso? Du verkar ju kunna det här med foto & måleri!


  2. 1862
    Sara | onsdag 29 oktober 2008 @ 21:31

    Kul att se lite av din tavla! :D Jag har inte målat sen jag gick i skolan (gymnasiet) och då var det ju mer “tvång”… haha! Tycker inte jag haft talangen riktigt… men visst kan det vara kul ändå!


Skriv en kommentar