Det vackra föds i det du gör
torsdag 16 oktober 2008 @ 16:35 | Allmänt

Kors i taket! Jag har målat klart min akrylmålning. Det vill säga, jag påbörjade den idag och avslutade den på samma gång. Var lika. Men om den håller till högsta betyg tvivlar jag på. Däremot känner jag lättnad över att den är färdig. :-) Kåkstansteckningen har jag dock icket rört idag, men det spelar ingen större roll med tanke på att jag gjorde annat vettigt.

Är himla omysigt väder idag. Kallt, dimmigt och det har till och med fallit några flingor snö tidigare. Sitter inne med gott samvete. Börjar känna mig lite ensam så det är tur att älsklingen kommer hem från jobbet om inte allt för länge. Och ikväll har jag bestämt att det ska bli en myspys kväll med filtar och tända ljus. :-)

2 kommentarer
 1. 1846
  Sara | fredag 17 oktober 2008 @ 09:58

  Skönt att du är klar! Får man inte se nåt bildbevis? :D

  Härligt med myskväll! Hoppas den blev bra?!


 2. 1856
  Linda | måndag 20 oktober 2008 @ 15:25

  lite trist med snö! måste ju få vara höst först :) mysigt med tända ljus! det är det bästa med den här årstiden.


Skriv en kommentar