Att stanna känns så rätt
söndag 3 augusti 2008 @ 23:48 | Allmänt

Äntligen hemma, eller ska jag uttrycka det på annat sätt? Det är ju inte direkt som att jag haft hemlängtan, men jag känner ändå att det är skönt att vara hemma. I alla fall ett tag. Har varit på resande fot nu i 16 dagar, med några korta stopp hemma för tvätt och ompackning av kläder. Annars har jag mest varit överallt och ingenstans. :-)

Helgen i Karlstad var mysig. Eller Karlstad och Karlstad. Stället vi bodde i hette Sunne och var nog en av de mysigaste städer jag sett. I alla fall så här under sommaren. Ett rätt så litet ställe med mycket liv i. I alla fall under helgen vi var där. Så mycket folk och fest överallt. Och vädret, underbart. Sommarens första riktiga värme jag fått vara med om. Vi hade närmare 35 grader hela helgen och det var rätt så olidligt då vi tillbringa många timmar sittande på hundutställningen i Ransäter. Det slutade bra ändå, i alla fall för Bönan som debuterade och tog hem första pris i sin klass. Utöver hundutställningen blev det ett besök på Mårbacka och Selma Lagerlöfs gård. Riktigt mysigt att bara promenera runt där. :-) Blev ju i alla fall att man hann se lite nytt innan det var dags för den långa bilresan hem igen på söndagen.

Kom hem tidigt måndagmorgon för att sedan packa om och åter igen åka till Kiruna och Nicklas. Där sov vi bara några timmar innan vi kom på att vi skulle till Finland och hans stuga. Och därifrån kom vi i torsdags, och i fredags var det sedan dags för mig att åka mot Gällivare för att sedan inta Luleå och kalaset. Och därifrån kommer jag idag. Så det har verkligen varit full fart vill jag lova, och mycket bilåkande den senaste tiden. :-)

En kommentar
  1. 1802
    Sara | måndag 4 augusti 2008 @ 08:37

    Låter som du haft fullt upp, men mysigt! :flower:


Skriv en kommentar