Tomgång i huvudet
söndag 27 april 2014 @ 18:11 | Vardagligt

Efter gårdagens överrasknings 40 årsfest för Nicklas kusins man är vi något trötta och slöa idag. Var en kalasrolig lördag i sällskap med Anderssonsläkten. Temat för festen var ‘Second hand’ så här under veckan har det varit ett par besök på Myrorna samt Röda korset för att försöka hitta igen en outfit. Inte det allra lättaste om jag säger så. Nicklas hade turen att få en hel outfit, från topp till tå av sin pappa som hade shoppat lös flera kavajer, byxor, skor, slipsar och övriga accessoarer i en butik i Pajala. Endast 82:-, inte helt tokigt. I samband med denna fest har vi även haft helgbesök här hos oss. I fredagskväll kom Nicklas pappa, mamma, syster och två systerbarn så har varit fullt hus här hemma. Barnen har haft jätteroligt med kusinerna som vi inte träffar allt för ofta.

Jag har förövrigt haft min första av fyra veckor på min VFU-placering på ett äldreboende. Kan nog säga att jag kommit in i det lite så smått, men väntar bara på att få köra på nu till veckan med i princip helt eget ansvar. Har även denna vecka ett inlämningsarbete som ska in på fredag. Jag är klar med del A men del B som ska innehålla cirka 2500 ord är inte påbörjad. Tänkte försöka aktivera huvudet ikväll när barnen gått i säng, och jag vet att jag med all säkerhet kommer sitta på Medicinska biblioteket både måndag och tisdagkväll.

Skriv en kommentar