Går som på nålar
torsdag 10 april 2014 @ 08:24 | Vardagligt

Gjorde sista dagen på min VFU-placering på neurokirurgen igår. Nu kan jag andas ut dessa återstående dagar av denna vecka innan det blir skola under nästa vecka. Fast andas ut och andas ut. Har satt mig idag med VFU-arbetet som ska skrivas. En omvårdnadsplan samt epikris med tillhörande analysdel. Och så är det förstås svårt att andas ut riktigt när det går magsjuka här hemma. Nicklas insjuknade natten till igår och än har vi övriga klarat oss. *Peppar peppar*. När jag kom hem igår eftermiddag påbörjade jag en storstädning och sanerade lite extra noga på toaletterna. Jag hoppas verkligen vi klarar oss! Saga har ju bjudit till kalas för sina kompisar på söndag så vore väldigt trist om vi måste ställa in. Kommer ju en påsk härnäst så när ett eventuellt nytt kalas kan planeras in är osäkert, så hoppas verkligen för lillgummans skull att sjukdomen är utkastad härifrån nu!

Skriv en kommentar