Välkommen år 2014
måndag 13 januari 2014 @ 09:37 | Vardagligt

Då var ännu ett nytt år här. Visserligen har nästan halva januari redan rusat iväg så man börjar vi van vid att tänka ’2014′. Skolan, jobbet och vardagen drog igång förra veckan, och sakta men säkert har vi återkommit till någorlunda rutiner igen. Skolan dundrar på och vi kör sista veckan nu på höstterminen innan vi kickar igång med vårens första kurs på måndag. Ingen höjdare någon av kurserna (Metod och vetenskap just nu, sen väntar ledarskap) så ser lite fram emot mars då vård vid specifika sjukdomstillstånd III börjar och likaså även VFU-perioderna. :-) Hemmaplugg står på schemat idag så ska även passa på att plocka och röja lite i lägenheten samt luncha med Lily. Man får passa på medan man väl har en lugn dag.

Idag kickar jag även igång med träningen igen efter juluppehållet. Skulle varit igång redan förra veckan men SÅKLART dundrade en förkylning in. Så där lagom typiskt. Men nu tror jag det börjar vara rätt så bra så eftermiddag blir det Indoor walking med Åsa. Mitt mål nu under våren/sommaren är att gå ner mina envisa mammakilon som hänger sig kvar. Vågen ville inte fungera imorse men det rör sig om totalt cirka 30 kilon (20 sen sista graviditeten och sen 10 extra utöver det) jag vill bli av med så det gäller att fokusera nu.

Skriv en kommentar