Slö men effektiv tisdag
tisdag 11 juni 2013 @ 11:31 | Vardagligt

Har två lite småförkylda tjejer, så där typiskt mitt i sommaren. Någon gång kan man ju tycka att man ska slippa sjukdomar och elände. Tuva valde att göra morgon redan halv 6 imorse men “först” klockan 6 klev vi upp för blöjbyte och frukost. Gick till sovrummet igen efteråt. Tror Tuva somnade om vid 7.30-8.00 någon gång, själv halvsov jag redan från att vi la oss igen. Sprang med Saga på dagis vid halv 9 och intog sedan ryggläge igen så fort jag kom hem. Vi hade en liten lat morgon här hemma och klev upp för frukost (nummer två i Tuvas fall) först vid 10. Riktigt skönt med lata dagar, eller morgnar i alla fall… Har ägnat förmiddagen åt att putsa fönster i vartenda rum. Och nu medan Tuva vilar och innan Saga ska hämtas från dagis hade jag tänkt plantera om våra blommor. Skönt att få dom sakerna bortstrukna från min att-göra-lista.

Skriv en kommentar