Julen 2012
torsdag 27 december 2012 @ 22:59 | Vardagligt

God fortsättning till er alla! Hoppas julen varit underbar. Vi har haft det riktigt mysigt. Bara varit här hemma, firat tillsammans med barnens farmor och morfar. Många fina julklappar fick vi, allihopa. Så tack så mycket till alla inblandade tomtar. :-)

När Nicklas gick på julledigt/föräldraledigt i fredags så var det även slut med nattamningen. Och gissa, nätterna började gå mot det bättre redan första natten.  Så inget mera skrik och vakande här i huset längre (för denna gång i alla fall).

Saga lämnade ju förresten sina nappar till tomten. Vi har förberett och pratat under hösten om detta så var inga problem alls att snöra ihop tuttarna fint och överlämna dom till tomten. Hon frågade såklart efter napparna vid sänggåendet men efter att jag förklarat att vi gav ju dom till tomten så somnade hon efter lite smågnäll. När hon sedan kom över till oss på natten spanade hon upp på Tuvas hylla där hennes nappar ligger, och frågade ledset om hon fick låna Tuvas tutte. Ett nej fick hon, och det godtog hon och vände sig bara om i sängen och somnade igen. Någon fler fråga har kommit här efteråt men inte desto mer. Så att sluta med napp passade ypperligt nu även om hon gärna tjuvlånar Tuvas tutte om hon lyckas norpa en. :-)

Återkommer med lite foton och annat här någon dag. :-)

En kommentar
  1. 2437
    Madeleines.se - FotogladGravidMamma | torsdag 3 januari 2013 @ 13:30

    Vet inte helt, kanske till båda? De är ju såå fina, men tror vi börjar till Lovas rum och tar Minis sen :D


Skriv en kommentar