Fredagsmys
fredag 26 oktober 2012 @ 15:54 | Vardagligt

Fredagar är alltid ljuvliga just för att det är dagen helgen startar. Idag var den extra ljuvlig med blå himmel och sol. En aningens kylig dock, var -7 när vi begav oss ut första gången vid 10-tiden imorse. Haft snälla barn hela dagen också, inte alltid man har det. ;-) Tvättat bort lite kläder, röjt lite hemma. Och så kom Nicklas hem vid 14-tiden redan så då passade jag på att dra ut på en promenad med Tuva så nu är jag uppe över 10 000 steg idag i alla fall. Och ikväll nalkas fredagsmys! Så efterlängtat att få ta fram lite godis. Har varit några riktigt svåra dagar med gottesug. Vi har nämligen infört gotteförbud under veckorna numera. Första dagarna är ju alltid svårast om man är van att få ta nåt gott när lusten fallit sig på.

En kommentar
  1. 2425
    Mamma | lördag 27 oktober 2012 @ 20:57

    Duktigt! Kämpa på…..dessutom får flickorna också bra vanor på köpet när du skippar godsakerna under veckorna ;-)


Skriv en kommentar