Mysmorgon
torsdag 26 april 2012 @ 10:30 | Vardagligt

Hoppade upp ur sängen vid halv 8 imorse då lilla fröken bestämde sig för att det var matdags. Sen rullade morgonen på med väckning av storasyster och fix iordning inför dagis. När vi vinkat hejdå på dagis begav jag och Tuva oss iväg på en morgonpromenad. Blev en runda på 3 km, och 30 minuter. Alldeles lagom rutt så här första dagen med morgonpromenad före frukost. Sen passade vi på att duschbada tillsammans, Tuva i sin balja och jag bredvid med duschen. Och så blev det soffmys efter badet. Nu är lilla fröken trött så jag bara inväntar på att hon ska somna sen ska jag ta och ringa några viktiga samtal, och kanske hinna se en sista föreläsning innan jag kan börja plugga inför min tenta i farmakologi och läkemedelsräkning. :-)

En kommentar
  1. 2388
    Lena | söndag 29 april 2012 @ 10:33

    Hej!
    Tack desamma=) Jo nog ska man slå till när man hittar grejer till bra pris, jag tror inte att vi hade blivit straffade senare i livet om det hade vart en pojke som kom ut istället och han tvingades ha ett “tjejgym”;)

    Så du fortsätter plugga vid sidan av barnpysslande, starkt!! Jag tänkte de från början (läser också till ssk) men ångrade mig sen. Eftersom att de är min första bebis så kände jag att jag nog måste passa på att vara hemma 100% med henne. Hoppas jag inte glömmer allt på ett år bara!


Skriv en kommentar