Nothing like you
torsdag 22 februari 2007 @ 15:58 | Funderingar

Have you ever had the feeling that no one really knows what you’re all about ? And when you try to show them, they all have things to do tonight ?

 Jag funderar rätt mycket på vad som egentligen händer just nu. Är så glad över att jobbet under veckokvällarna är över, men vad ska nu fylla min tid ? Jag vet redan nu hur rastlös jag kommer vara. Är så inne i att vara upptagen alla kvällar, så det blir nästan svårt att gå över till att vara alldeles fri, helt ledig. Helst när allting är som det är. Innan jag började jobba så var ju mina kvällar fyllda av glada skratt tillsammans med de jag saknar allra, allra mest. Men nu då? Åh, det här kommer i vågor, och jag kommer nog aldrig sluta sakna allt det som var. Det är så svårt att inte kunna göra någonting, jag känner mig så maktlös, och jag önskar verkligen ibland att det fanns en gud som kunde ställa allt till rätta igen.

3 kommentarer
 1. 960
  Isabell | fredag 23 februari 2007 @ 13:15

  Den serien bör du titta på ju :P


 2. 961
  Lisa | fredag 23 februari 2007 @ 19:21

  Konserter är najs! Det är tråkigt att ni inte har ngt bra musikliv i norr ^^ Det var inget bra på Öland heller, fast det var ju lätt att åka lite överallt o glo. Jag har ju haft Håkan som drivkraft så jag har tagit mig långt ^^ Ibland blir man lite halv galen när man tänker på hur mkt pengar man lagt ut på bara RESOR till Håkankonserter ;P

  Men tja, vi får väl ta tag i det och börja ragga dårå ^^


 3. 962
  Trollis | lördag 24 februari 2007 @ 16:14

  Inne med en go’ kram till dig!


Skriv en kommentar