Because maybe
onsdag 21 februari 2007 @ 11:53 | Allmänt

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
But I don’t know how

Lediga, underbara onsdag. Ska strax iväg på webdesign och sedan väntar gymmet. Faktiskt varit så duktig så jag redan går den tredje gången den här veckan. Träningsvärk från igår så det gör ont i alla delar på mina armar. Får nog ta det lugnt med överdelen idag tror jag. Vet i alla fall med mig att jag ska springa långt och länge bara löpbandet är ledigt. Hoppas, hoppas, hoppas. :-) Och ikväll måste jag iväg och jobba. Ska kämpa hårt den här sista tiden nu, för sen är sälj borta, for ever and always. Rätt skönt att veta ändå, dock kanske mindre bra för mitt konto.

Klockan 22.38….
Ojdå, vad gäller jobbet så försvann det mycket snabbare än jag hade anat. Imorgon jobbar vi alla sista dagen, och nästa onsdag ska vi ut och äta middag ihop. Sen är sälj borta, för alltid. Känns så befriande, samtidigt som det kommer kännas så tomt utan alla sen.

5 kommentarer
 1. 955
  Isabell | onsdag 21 februari 2007 @ 18:36

  Aha, vad mysigt med semlefika med vännerna :)


 2. 956
  Catti | torsdag 22 februari 2007 @ 11:31

  Åh jag måste verkligen ta tag i träningen :D


 3. 957
  Lisa | torsdag 22 februari 2007 @ 11:36

  Menar du att jag är söt för att jag är gift med Göteborg? Tss. Jag var kär! ÄR kär liksom.. Då gifter sig folk! ;)


 4. 958
  Catti | torsdag 22 februari 2007 @ 14:18

  Jovisst, det är så kul att göra om! :) Nu måste vi bara ta en tripp till IKEA någon helg, typ nästa ;)

  Att ha eget är underbart. Har ju bott hemifrån med Anders sedan jag var 16 och det var det bästa jag någonsin gjort :)


 5. 959
  Catti | torsdag 22 februari 2007 @ 14:40

  Vad kul att du gillar våran stil hihi :) Då ska du bara se hur underbart det är nu! Efter IKEA så kommer det självklart en uppdatering av bilder :) Lösenordet till hussidan går att ansöka om :)

  Kram!


Skriv en kommentar