Schlagerplan & abstinens
måndag 19 februari 2007 @ 17:51 | Allmänt

Var otroligt skönt att bege sig hemåt igår. Inte för att resan varit tråkig, utan tvärtom. Det har varit ett par otroligt trevliga dagar tillsammans med Mathilda. :-) Men som alltid annars, borta bra men hemma bäst!

Ute på Arlanda i väntan på vårat plan, passerade Ö-viksplanets passagerar. Där bland alla människor hann vi finna Christer Björkman och Nanne Grönvall. Säkert fanns där någon till, men vi kunde ju inte stoppa kön bakom oss trots vår nyfikenhet. ;-) Två timmar senare landade vi hemma i hela trettiotvå minusgrader så det var ju nååågot kallare än Stockholms fem plusgrader.

Var alldeles ljuvligt att krypa ner i sin egna säng, att poppa sin egna playlist och att KÖÖÖRA bil. Gud vilken abstinens man kan ha efter fyra bilfria dagar. ;-)

En kommentar
  1. 947
    Isabell | måndag 19 februari 2007 @ 17:57

    Jag har nog inte kört bil på ungefär 2-3 veckor :P


Skriv en kommentar