21 december 2011
onsdag 21 december 2011 @ 09:42 | Vardagligt

Det är onsdag, tre dagar före jul. Har just lämnat Saga på dagis och tänker sätta igång med ett sista ryck av skoljobb så här före jul. Sen tar vi ledigt fram tills efter nyår! :-) Igår kom duggaresultaten tillbaka, men jag kommer ju inte riktigt ihåg vilken kod jag hade på min tenta. Men det nummer jag tror jag hade fick i alla fall 50 av 55 poäng och klarade sig med andra ord över VG-gränsen. Men som sagt…ingen säkerhet. Måste se om jag lyckas få ifatt mitt nummer av sekreteraren innan veckan är över.

Förövrigt så är det idag 3 månader kvar tills vi beräknas vara 4 i familjen. Jag tror att tiden kommer gå både väldigt snabbt och väldigt sakta, hur nu det kan gå ihop. :-)

En kommentar
  1. 2359
    Mammadagar | torsdag 22 december 2011 @ 23:44

    God jul till er!!


Skriv en kommentar