Lucia
tisdag 13 december 2011 @ 13:25 | Vardagligt

Bebisbloggandet, ja just ja. Har varit efterlyst av några, och sen har jag även glömt att dela med mig. Här uppdateras det kring graviditeten. Har dock inte övergett min vanliga blogg så som jag gjorde då jag väntade Saga utan håller igång båda två. Hade väl varit enklast med allt samlat men eftersom jag började syskonblogga i hemlighet redan före plusset så känns det lika att slutföra graviditetsanteckningar där också. :-) Idag är vi förövrigt nere på tvåsiffrigt…99 dagar kvar!

Duggan gick över för väntan. Tog ungefär en halvtimme sen var jag färdig. Så himla skönt att gå därifrån utan en massa stenar hängande över axlarna. Tror jag fixade det, kändes då så i alla fall. :-) Bara invänta resultatet så man vet om man verkligen vågar vara lite skolledig under julen.

Nu ska jag pula på lite här hemma innan det är dags att gå till dagis för luciafirande. Vår lilltjoppa är en liten pepparkaksgumma i år igen.

En kommentar
  1. 2357
    Sandra | onsdag 14 december 2011 @ 00:18

    Hoppa av en tenta existerar inte i min värld, men jag förstår din poäng ;)

    Klurigt det där med namn, men jag håller med, egen begynnelsebokstav känns fint.


Skriv en kommentar