Friday I’m in love
fredag 21 oktober 2011 @ 12:47 | Vardagligt

Ska försöka skärpa till mig med blogginläggen nu. Lovar. ;-)

Praktiken är över – 3 veckor gick snabbt. Varit väldans lärorikt att få vara ute lite grann. Var mina 2 första veckor på ett handikappboende och nu sista veckan har jag gått med en sköterska. Nu väntar en hel del plugg gissar jag. Till veckan ska jag börja skriva en uppsats på 5 sidor tillsammans med en kurskompis, och därefter ska vi ha examination och slutligen tenta. Den 9 november börjar nästa kurs… Nåja får se till att njuta av denna helg nu för sen är det bara ta itu med böckerna igen som sagt.

En liten fundering till er med 1,5-2 åringar, vad ska ni ge era barn i julklapp? Eller vad önskar ni för grejer åt dom? :-) Jag råkade just klicka hem lite matleksaker i trä åt Saga, många var nedsatt i pris dessutom. Blir nog poppis, hon leker mycket med sånt på dagis! Annars så vet jag inte riktigt vad man mer kan ha nytta av. Kanske en snow racer? En leksaksspis? Får fundera vidare och kanske får man lite roliga tips från er andra.

2 kommentarer
 1. 2316
  Sandra | fredag 21 oktober 2011 @ 13:24

  Snowracer och leksaksspis låter utmärkt!
  Min mamma har köpt de där livsmedlen i tyg som IKEA har, Duplo + Duplo-djur (Majken fick en laddning med Duplo idag på 1½-årsdagen, djuren får hon till jul) samt en fåtölj från IKEA, en sådan där mysig tvfåtölj, att komplettera korgfåtöljen med.
  Jag tror på vuxengrejer i miniformat, just nu älskar Majken att härma oss! Kanske det finns minidammsugare?
  Är Saga också sådär, att hon gärna gör som ni gör? Typ ställer in i diskmaskinen, plockar ur, spolar på toan, slänger saker…?


 2. 2317
  Sandra | fredag 21 oktober 2011 @ 13:25

  Majken gillar dockor och dockvagnar skarpt också, kom på det nu, kanske hon ska få lite dockkläder att träna fingerfärdigheten med?


Skriv en kommentar