Tidig tisdag
tisdag 20 september 2011 @ 12:35 | Vardagligt

Är skönt att för en gångs skull vara hemma tidigt en skoldag. Lillan är ännu på dagis, och jag ska väl hämta henne först på 1-1,5 timme. Hon har egentligen dagistid till 15.15 men eftersom det inte blev något grupparbete med min basgrupp idag så är jag som sagt hemma tidigare. Har heller inga direkta skolmåsten denna dag utan gjorde faktiskt bort en del imorse i väntan på en föreläsning. Så nu hade jag nog tänkt dra fram symaskinen som mamsingen lånat ut åt mig och sy en mössa eller två innan jag hämtar trollungen min. :-)

3 kommentarer
 1. 2306
  Johanna 23 - mamma till 3 | fredag 23 september 2011 @ 22:00

  Nej men jag menade den där första mamman alltså hur hon skriver “Om vi sitter på tunnelbanan och Oskar vill amma och jag säger nej så kommer han vråla efter tutte.” alltså:) jag menade inte att hon udrar om hur hon ska sluta amma utan att “varför ska jag sluta amma när det är så bra”-typen är vad hon är:P jag tycker det är äckligt för jag ser ingen funktion, men som sagt, är man sån så kan man ju smyga med det lite..


 2. 2307
  Malin | fredag 23 september 2011 @ 23:15

  Ja men 9 oktober låter bra, då hinner vi med Inaras 18 månaders koll innan med =)


 3. 2308
  Sandra | fredag 23 september 2011 @ 23:23

  Vi börjar med kursen Omvårdnad i ett hälsoperspektiv, 30 hp. Den är uppdelad i olika små teman. Själv ska jag ut på 4 dagar praktik i veckan, vad härligt med hela tre veckor, lyx! Vi ska lämna in 2 hemtentor/exuppgifter de närmsta tre veckorna sedan så har vi tenta den 18 okt.


Skriv en kommentar