Helg
lördag 17 september 2011 @ 10:32 | Vardagligt

Äntligen helg igen. Skönt att inte behöva ha tider att passa. Skönt att bara få vakna på morgonen, kliva upp och ta dagen som den kommer. Fast ändå kan man inte riktigt släppa skolan. Är ju en hel del att läsa, en hel del föreläsningar att se över nätet osv osv. Men jag hade nog tänkt låta allt sådant vänta till morgondagen i alla fall.

Lillan ligger med pappsen i soffan, förhoppningsvis somnar hon och vilar en timme eller så. Jag har just kastat in en tidig lunch i ugnen och väntar på att få hugga in om sisådär en 20-25 minuter. Sen kanske mamman också skulle unna sig en liten vila. Resten av dagen är oplanerad. Nicklas ska i alla fall iväg och hjälpa sin bror med hans husbygge.

En kommentar
  1. 2305
    Mamma/Mormor | tisdag 20 september 2011 @ 10:47

    Låt helgerna vara skolfria ;-)


Skriv en kommentar