Inte vid datorn
söndag 12 juni 2011 @ 22:38 | Vardagligt

Vilken sommarvecka det varit! Sol och hett varje dag, nästan lite för varmt men man får ju inte klaga. Idag vaknade vi upp till en sval och blåsig dag, nu på kvällskvisten lite regn. Men det behövdes nog. :-) Vi har inte prioriterat datorn under denna vecka utan har av förklarliga skäl tillbringat mest tid utomhus, som dom flesta andra. ;-)

Blir säkert tyst här nu till veckan också, jag och Saga hoppar nämligen på tåget upp till Gällivare imorgon. Hemresan är ej bokad än, men funderade på fredagkväll. Återstår att se hur det blir. Jag vet nog att det blir en fullspäckad vecka uppe i norr i alla fall. Hinna träffa så många som möjligt. :-) Vet inte när nästa tur upp till norr blir, om det hinner bli någon fler i sommar eller om det blir först efter flytten.

Skriv en kommentar