It can only get better ?
fredag 29 december 2006 @ 01:27 | Allmänt

Juldagen är ett minne för sig, som de flesta andra partydagar:heart:. Fick nog med allt man kan tänkas tycka och tänka under samma kväll där. Duktigt Mikaela. :-)

Igår körde jag & lillebror hem farmor. Första turen med bilen utanför stan och på 110-vägar ensam. I mörkret till på köpet. Gick mycket bra, och väl framme träffade jag Melvin, min 4 månaders gamla tremänning, för första gången. En söt liten knubbig krabat med underbara ögon. Tog samma biltur hem idag, dock i ljuset, hade ju några timmar på multipartner att avverka. Så ja, idag intog jag jobbet efter en veckas ledighet, och det tog väl emot kan jag säga. Fick iväg ett ynka abonnemang, men det verkade rätt dött på den fronten för alla andra också. Fyra timmar där imorgon också innan jag får fem dagars ledigt innan nästa pass…

Ibland kan man känna sig dissad, idag är en sådan dag. Men man ska väl tydligen ner ibland för att fumla i mörkret. Hatar sådana här trista, tråkiga och sura dagar (ja just den här gången kanske det handlar om en kväll). Brukar inte gå att rå för, som alltid annars, men idag känns det som att det verkligen fanns anledning till att känna sig så här. Sådant är tråkigt. :-(

 Let the sun refuse to shine,
it won’t be long before the days are brighter…

2 kommentarer
 1. 777
  Anna-Maria | fredag 29 december 2006 @ 10:21

  Hallå!
  Aldrig skoj att ha ner-dagar… Usch och fy! :(
  Hade du kul på juldagen ändå? Hoppas det! :) Det hade jag! :)
  Nu saknar jag Oskar så jag håller på att bli tokig!
  Puss och kram!


 2. 779
  Sara | fredag 29 december 2006 @ 13:46

  Usch ja såna dagar/perioder är jobbiga! Förhoppningsvis så är det snart bättre igen för dig! KRAM


Skriv en kommentar