Rätt så less
onsdag 29 november 2006 @ 16:22 | Allmänt

Vill verkligen inte jobba idag. Vill bara ligga ner och ta det lugnt. Lyssna lite musik, sova. Åh. Tyvärr är jag schemasatt idag så ja, vad gör man. Får stå ut dom här fyra timmarna. Hoppas jag får sålt något, att folk överhuvudtagen svarar ikväll. Låter dock inte så troligt. Tynger även mig att veta att jag har kvar ytterligare en kväll denna vecka – imorgon. Bara att kämpa på…snart helg och ledighet i några dagar – både från jobb & skola. Har faktiskt ett julbord att se framemot på lördag i alla fall. :-)

klockan 22.10…
Vilken tur man kan ha ibland! Blev utvald till att ringa kvalitetssamtal, dvs samtal med 4 frågor kring hur kunden blivit bemött vid tidigare samtal. Mycket lättare och skönare än att ringa och försöka skaffa sig sälj. Satt i vilket fall som helst med de här 30 samtalen jag var tvungen att göra hos kunder som tackat nej, och det tog mig faktiskt nästan tre timmar. Så jag hann ju bara med en timme på ‘vanliga’ sidan, och naturligtvis fick jag inge napp. Men vad hade jag förväntat mig kanske. ;-)

3 kommentarer
 1. 686
  Sara | torsdag 30 november 2006 @ 20:18

  Måste vara svårt att ringa sådär…. har provat det en gång men det var inget för mig ;-) Och ändå var det jag “sålde” gratis. Ekonomisk rådgivning. Man skulle försöka boka in så många som möjligt för ett första möte. Alla blir ju sååå glada när man ringer *S*


 2. 688
  Isabell | fredag 1 december 2006 @ 13:34

  Jag har också jobbat som telefonförsäljare men det var verkligen inte min grej. Men mest för att jag inte trivdes bland de som jobbade där :P

  Hoppas allt är bra annars!
  Kramar


 3. 689
  Isabell | fredag 1 december 2006 @ 16:09

  Men vad bra :) När man trivs med de man jobbar med är det som bäst :P


Skriv en kommentar