I vår hall
söndag 30 januari 2011 @ 19:17 | Vardagligt

Så här ser det ut i vår hall just nu. Nya vagnen till höger och den ‘gamla’ till vänster. Plockade på liggdelen igen och fotade lite, så nu snart är annonsen ute på Blocket. Vagnen är ju superfin, känns nästan lite sorgligt att sälja iväg den. Men den hamnar nog hos någon annan behövande familj. Och den dag Saga ska få syskon får vi nöjet att leta efter en ny vagn. Eller ja, det blir i alla fall ett nöje för mig. ;-)

3 kommentarer
 1. 2111
  Sandra | söndag 30 januari 2011 @ 23:38

  Lyxigt, hade också köpt ny vagn om man haft råd. Men det känns inte lite snopet att köpa ny (dyr) vagn för att sedan sälja den mindre än ett år senare?


 2. 2112
  Sandra | måndag 31 januari 2011 @ 15:53

  Jag förstår precis vad du menar när det gäller plats! Vi bor i en lägenhet och har bara ett litet förråd i källaren att stuva undan våra saker i, så det blir bara det man verkligen vill spara som blir kvar.
  Förresten, kul att ni fick tag i en sccoter i en färg ni gillar, dark grey fanns ju inte bland 11:orna.


 3. 2113
  mammadagar | måndag 31 januari 2011 @ 20:45

  Det är kul med vagnar :grin: Tror vi haft 5 st….


Skriv en kommentar