Emmaljunga Scooter 2.0
söndag 30 januari 2011 @ 15:19 | Vardagligt

Vi köpte faktiskt en Scooter 2.0 igår. Blev i samma tyg vi har duovagnen i, Dark grey. Modellen är en 2010:a, men det skulle tydligen inte vara några förändringar på vagnen mellan 2010 och 2011. Betalade ett bra pris, och vi är nöjda. Även Saga. :-) Då ska vi väl bara ta och lägga ut duovagnen på annons också. Hade det inte varit för vårt lilla förråd hade vi gärna sparat vagnen inför framtida syskon, men samtidigt så kan det ju vara kul att få köpa en ny vagn. :-)

Får ta och fota nya vrålåket någon dag här. :-)

2 kommentarer
  1. 2109
    Tilda | söndag 30 januari 2011 @ 17:43

    Vad hade ni för vagn tidigare och vad ska ni ha för den om ni säljer den ? :D Vi funderar på att köpa ny men har inte bestämt oss, vi har ju kvar våran gamla men den känns så … gammal och tråkig :P


  2. 2110
    Mathilda | söndag 30 januari 2011 @ 20:57

    Jag känner också att jag aaaldrig vill sälja av vår vagn. Jag älskar den trots att jag bara hunnit köra ett par varv i lägenheten, haha! Fast det är ju som du säger – kul att få leta nytt sedan den dagen det blir dags.


Skriv en kommentar