Uppdatering
tisdag 19 april 2016 @ 11:14 | Itrim

De första tre veckorna av fas II, varierat, ligger nu bakom mig. Under dessa veckor har jag bara ätit en vanlig måltider enligt handfast minus, övriga måltider har fått fortsätta bestå av Itrims produkter. Från och med idag kommer jag äta två av fyra måltider enligt handfast minus och hamnar nu såldeles korrekt på måltidsmenyn ”Varierat”. Första veckan stod jag relativt still i vikt sen har det fortsatt ticka neråt. På min vägning under gruppträffen i torsdag låg min totala viktnedgång på minus 23,4 kg (och 2,1 kg sen senaste vägningen 2 veckor före). Håller med andra ord min plan, att gå ner 1 kilo per vecka. Får hoppas det fortsätter så här. 🙂

Igår åkte min cykel fram och målet är att cykla till och från jobbet från och med nu. En cykeltur på ca 8 km enkelväg.

Skriv en kommentar