Veckan som varit
söndag 7 februari 2016 @ 11:09 | Itrim

Gick bra att äta vanlig mat mina 3,5 dagar när jag var iväg till Strängnäs. Höll mig borta från kolhydrater till stor del. Var en lunch som det serverades raggmunkar så då fick jag ’snällt’ äta det och så avslutningsmiddagen unnade jag mig strips till köttbiten. Att gå över tillbaka till Itrimprodukterna har gått över förväntan. Det enda är att jag såklart varit mer hungriga dessa dagar, men tror att det börjar ge med sig nu. Eftersom flyget blev lite försenat i torsdags rusade jag in 7 minuter sent på vår första gruppträff. Fick dock ändå möjlighet efteråt att få väga mig. Den vägningen (4/2) visade på 1,3 kilo upp från söndagen (31/1) men däremot ett totalt minus på 0,8 kilo på två veckor (21/1). Trots allt så hade jag på dessa 14 dagar minskat 2,3 kilo i fett men ökat 1,5 kilo i vätska. Vätska som jag tror försvunnit bara på dessa 3 dagar jag varit hemma och åter med Itrimprodukterna. Få se vad morgondagens vägning säger. 🙂

Skriv en kommentar