Fyraveckorssiffror
söndag 31 januari 2016 @ 10:04 | Itrim

Eftersom det blir en tidig morgon för mig imorgon då taxin som ska ta mig till flygplatsen anländer kl.05.20 så har jag passat på att göra 4 veckors vägningen och mätningen redan imorse. Åker nämligen till Strängnäs för utbildning med två kollegor imorgon och kommer hem först torsdag igen. I och med denna utbildning så kommer jag även avvika dessa dagar ifrån mina itrimprodukter. Kommer äta tillsammans med övriga kursdeltagare men kommer undvika kolhydrater och givetvis hålla mig till små portioner. Ska bli härligt få äta lite vanligt igen men samtidigt känns det jättekonstigt, typ dåligt på nåt vis. Men, detta är det bästa alternativet för att sitta där med mina produkter när det är gemensamma måltider känns inte alls så bra. Funkar jättebra tillsammans med mina kollegor och på jobbet, men nu när vi ska ner och ha utbildning med flera andra människor från de olika cancercentrena så känns det inte passande. Får köra hårt när jag kommer hem igen och hoppa på itrimprodukterna direkt. Kommer bli ett par jobbiga dagar till en början såklart eftersom jag ska in med kroppen i ketos igen. Men den smällen får jag ta. 🙂

Vikt efter 4 veckor: -10,2 kg

Och har förlorat sammanlagt 27,5 cm på dessa 4 veckor.

Bröst: – 7 cm
Mage: – 6 cm
Lår: – 5 cm
Överarm: – 2,5 cm
Rumpa: – 7 cm

Skriv en kommentar