Den branta backen
onsdag 20 november 2013 @ 21:17 | Vardagligt

Kämpar på slutet av den branta backen när det gäller skolan just nu. Seminarium imorgon och på fredag simulering. Sen väntar två veckor fritt plugg inför tentan, och då är det bara läsa om och om igen. Varenda anteckning. Varenda bok. Ska nöta. Är en stor tenta på gång, och jag skulle väldigt gärna bara vilja behöva skriva den en gång.

På fredag väntar en tågresa upp till Gällivare för mig och tjejerna. Ska mysa några dagar med våra nära och kära. Få leka i snön (som lyser med sin frånvaro här i Umeå) och träffa lite tomtar på stan eftersom det är Tomtarnas vinterspel. Blir nog toppen även om jag måste trycka in lite pluggläsning under kvällarna.

Stiftelsen
söndag 17 november 2013 @ 15:52 | Vardagligt

Hade varit trevligt att få gå och lyssna på Stiftelsen när dom kommer hit i januari. Kanske tomten har med sig biljetter i årets julklappssäck?! 🙂

Black and white
torsdag 14 november 2013 @ 18:21 | Vardagligt

…and I cant slow down
torsdag 14 november 2013 @ 09:11 | Skola/Jobb

Det höga tempot på denna kurs i skolan fortsätter. Igår hade vi skyddsfallseminarium och imorgon väntar vår andra läkemedelsräkningstenta. Förutom att jag försöker läsa och ta mig igenom alla sjukdomar (måååånga) inför den stora tentan 6 december så väntar nästa vecka också fullspäckat schema. Ytterligare ett seminarium, en simulering samt en eximination på praktiska moment såsom KAD-sättning osv. Ingen ro och ingen vila kan jag meddela, så bäst att dra igång denna dagen med med lite läkemedelsräkningar och sen mera läsning!

Julklappsönskningar
tisdag 5 november 2013 @ 18:25 | Saga, Tuva

– Kakfat och glassar från Jabadabado
– Förvaringsset om 3 från Kids concept
– Sparbössa i porslin till Tuva
– Barnkammarböcker (Har den silvriga, skimrande, rosa samt den Lilla barnkammarboken; Godnattvisor)
– Väska i kartong
–  Pulka (en hederlig vanlig pulka och/eller en pulka för 2)
– Astrid Lindgren-filmer (Saknar t.ex. Karlsson på taket, Nya hyss av Emil i Lönneberga, På rymmen med Pippi, Mer om oss barn i Bullerbyn, Du är inte klok Madicken)
– Ett 5-kort på Leos lekland
– Kläder storlek 92 och 110
– Spel (t.ex. Fånga ballonger och Lotto)
– Grön bil & många fler bilar (Sagas egna önskan)
– ”Pangare” (Sagas egna önskan)

En grattishälsning till himlen
fredag 1 november 2013 @ 00:18 | Vardagligt

Jag fick en liten klump i magen när ditt namn dök upp på födelsedagslistan på Facebook. En klump för att du inte är här och får uppleva din 20 årsdag. Det är helt sjukt att 7 månader har gått sen den dagen då du lämnade oss. Har så svårt att förstå, det har faktiskt ännu inte riktigt gått in i mitt huvud att du för evigt är borta. Jag gråter och är ledsen, tänker på dig ofta, men nej jag kan fortfarande se dig framför mig. Som om du skulle dyka upp någonstans. Som om jag skulle få höra din röst och ditt skratt, eller få se glimten i dina ögon. Vi saknar dig så Vickevire, och vi hade alla önskat du fanns kvar här med oss. Det var ju inte så här vi ville fira din födelsedag…på ett avstånd så långt, så långt. Men jag hoppas du firar i din himmel ändå och att du ser oss. Du finns förevigt i våra hjärtan. Grattis älskade kusinvitamin på 20-årsdagen.


1 november 1993 föddes fina du…