Enbart jobbigt
måndag 17 augusti 2009 @ 05:01 | Allmänt

Borde vara olagligt att vara uppe vid den här tiden. Är fruktansvärt trött, och absolut inte sugen att sätta mig på ett tåg för en 6 timmars färd uppåt landet. Inte alls uppvilad, snarare tvärtom. Må denna månad rusa. Ser fram emot att kunna stanna på samma plats längre än några dagar, någon vecka.

Lite mer semester
söndag 9 augusti 2009 @ 09:01 | Allmänt

Gör ett sista ryck idag, sen drar vi ner till Umeå igen. Ska bli skönt. Är så himla trött just nu, och känner att en veckas ledighet kommer alldeles lägligt. Hade gärna varit ledig längre, men men. När jag kommer tillbaka börjar ju nedräkningen tills sista dagen, och den tiden lär ju rusa. 🙂 Hoppas jag i alla fall.

Ska ta och kika förbi hos mormor en sväng nu innan jobbet. Hon ringde och efterlyste mig igår, så är väl lika att hälsa på en stund. 🙂

Ute ur ettan
torsdag 6 augusti 2009 @ 10:13 | Allmänt

Sådärja, då var lägenheten urstädad.Och jisses så mör jag känner mig idag. Skönt att allting är färdigt nu. 🙂 Nu återstår bara fyra dagar jobb sen väntar en veckas ledighet nere i Umeå. Ännu mer härligt!

Ett datum
tisdag 4 augusti 2009 @ 08:23 | Allmänt

Då har jag äntligen fått ett datum. 17 september. Känns skönt att äntligen veta, att ha ett datum att se fram emot. Nu hoppas jag bara att jag kanske får gå på arbetsintervjuer och att jag får ett jobb nere i Umeå. 🙂 Hoppas, hoppas!

Jobbar hela denna vecka, dock ledig imorgon. Ska tömma min etta och städa ur den. Nycklarna ska in nästa vecka. Åker dock ner till Umeå på söndag och blir där en vecka. Blev visst lite semester till innan sommaren är över. Skönt ändå. Sen kan nedräkningen börja. 🙂