Du är min trygghet
tisdag 21 april 2009 @ 08:47 | Allmänt

When I’m less than I should be
When I just can’t face the day
When darkness falls around me
And I just can’t find my way
When my eyes don’t clearly see
And I stumble through it all
You I lean upon, you keep me strong
And you rise me when I fall

You are there when I most need you
You are there so constantly
You come shining through, you always do
You are always there for me

When life brings me to my knees
When my back’s against the wall
You are standing there right with me
Just to keep me standing tall
Though a burden I may be
You don’t weary, you don’t rest
You are reaching out to carry me
And I know I’m heaven-blest

There when I most need you
There so constantly

You come shining through, you always do
You are always there for me

Umeå
söndag 19 april 2009 @ 10:34 | Allmänt

Till sommaren går flyttlasset ner till Umeå. Vi ställde oss i kö på en 3:a i Umedalen för två veckor sedan, och den 1 juli blir den vår. 🙂 Så nu letas det jobb för fulla muggar. Får hoppas man hittar något skoj så man har något att göra tills det blir dags för skola.

Lördag
lördag 4 april 2009 @ 09:11 | Allmänt

Börjar jobba två, och tycker det är alldeles underbart att stiga upp i tid för att hinna göra saker före jobbet. Är påklädd och redo för att ta mig ut, har hunnit dra igenom lägenheten med dammsugarn och diskat bort lite disk. Har planer på att hämta min lilla favorittjej och vara med henne någon timme. Gå på stan en snabbis, kanske hälsa på hos mormor, och så hade jag ju behövt gå förbi hos Märta & co för att lämna lite fotografier. 🙂

April, april…
onsdag 1 april 2009 @ 14:43 | Allmänt

Känns som en härlig vecka. Framförallt som en härlig dag. Har haft kort dag, fick till och med gå hem en timme tidigare. 🙂 Solen skiner, snön smälter ute och det börjar likna en vår. I måndags var jag & Nicklas och fotograferade oss hos Johanna på Profoto. Än har vi inte sett några bilder, men vi hoppas det blev några riktigt fina bilder. Kul att ha kvar ju. 🙂 Vi toppade måndagen med att skaffa oss nya mobiler. Eller ja, det var faktiskt Nicklas som stod för det köpet och jag är riktigt nöjd med min nya telefon. Det är tur att man har en sådan underbar pojkvän. 😉 Kan ju säga att mobilen kom väl till pass med tanke på att den förra brusade sönder öronen på både mig och den andra i luren.

Har just plockat fram alla dokument som behövs för lite engelskaplugg. Dags att sätta fart ju! Nationella proven börjar om någon vecka och jag är inte ens klar med alla dessa uppsatser jag ska skriva innan dess. :blink:

sonyericsson
Nya kärleken – Sony Ericsson W902